Gün Batımı

Son güncelleme: 30.09.2009 22:46
  • GÜN BATIMI:
    Etkisi tesiri kalmadı güneş batıyor; geride sadece izleri kaldı vakit yakın hava kararacak hem de zifiri karanlık olacak.
    Beklide daha hiç mi hiç doğmayacak, doğsa da bedenimi ısıtmayacak. Ne gecelerin gizemli karanlığı ne de yıldızların pırıltıları bana bir anlam vermeyecek.
    Sabahın seher yelleri seninle ruhumu okşardı güne yeni bir heyecanla başlardım ta ki gün batımına kadar bu serüven uzar giderdi.
    Dokunmayacağım artık hiçbir çiçeğe sensiz ne hoş kokusu nede güzelliği olur.
    Umutla bakmayacağım artık yarınlara söküp atamayacağım ne seni ne de sana olan sevgimi ama sen istedin saygı duyacağım senin kararına.
    Anmayacağım adını senin isteğin doğrultusunda huzurun bozulmasın içerim alev alev yansa da sabır limitlerimi zorlayacağım gözlerim ağlasa da sormayacağım ismini.
    Evet, bir zamanlar çok sevmiştim tarifi anlatılmaz şekilde ama o sevdiğim öldü, ölüler konuşuırmu? Kendimi bu sözlerle teselli ediyor ve de anıların içinden çıkamıyorum sevdiğimi kayıp ettim öldüüüüüüüüüüü O dönmez bir daha geri güneşin batışı gibi battı gitti.
    Her şey apaçık ortada belli güneşin batışı sebepsiz deyil ki.
    Hiç bir zaman kesin karalı değildin hep kafanda kuşkular ve de karasızlıklar daha da önemlisi maddiyatın ön planda oluşu ve de denge konumu seni içten içe kemiriyor ama yüzün olup ta bir türlü açıklayamıyordun kafana asla yatmamıştı çok ustaca kibar bir şekilde kovdun tebrikler.
    Dokunmayacağım ellerine bakmıyacağın sana hayran olan gözlerine seni öldü kabul ettim ve de bu serüven burada bitti.
    Yolun açık olsun bana bir hayat dersi verdin.
    Bir gün bu dersi sende alır hayal kırıklığının nasıl olduğunu tadarsın inş. Nasıl oluyor görürsün. Öyle ders alırsın ki benden beter olur uykuya hasret özlemle yanar tutuşursun gülmeyi unutur yaşamak değil beklide sürünürsün. Artık bundan sonra sen istesen de ok yaydan çıktı artık güven bunalımı hat sefada sen benim için değilsin seni ne anladım ne de çözebildim seni çözene laiksin beni unut yalvarmayacağım yalvardıkça madara olduk küçük görülüp hor hakir görüldük. Yok, artık sevmeden sevmek yok artık uğrunda ölüyorum demek ödülü çok ağır oldu tabiri caiz ise işletildik hem de öyle işletildik ki akıllara durgunluk verecek şekilde.
    Her ne olursa olsun sonu bu şekil bitmemeliydi ben sevmiştim nerden bilirdim dalga geçildiğini yazık çok yazık yapma bir daha yoksa ayni hale bir gün sen düşersin
    Ustaca işletilmiş hayal kırıklığına maruz kalmış gönül darbesini en ağrını yemiş olan KIRIK KALPLER.

    Şair .CEMİL KOÇ 25.09.2009
#25.09.2009 19:49 0 0 0
  • Emeğine sağlık
#26.09.2009 01:52 0 0 0
  • Yüreğinize sağlık usta ;)
#26.09.2009 12:21 0 0 0
  • vallahi süper
#26.09.2009 12:28 0 0 0
  • yüreğine sağlık..
#30.09.2009 22:46 0 0 0