Zamansız Bahçeler - Mustafa Miyasoğlu

Son güncelleme: 27.09.2009 00:40
  • Zamansız Bahçeler - Mustafa Miyasoğlu - Kitap Özet

    Kitap Özet

    Mustafa Miyasoğlu yalnızca şiir, hikâye ve roman gibi edebiyatın ana türlerinde eser vermiyor; deneme, inceleme ve biyografi gibi öteki türlerde de teklif tenkitlerini ortaya koyuyor. Bu kitaptaki yazılar, ülkemizin temel kültür ve edebiyat meseleleri üzerine kafa yoran bir sanatçının görüşlerini ve tespitlerini bir araya getiriyor.

    Zamansız Bahçeler, sosyal ve siyasi şartları da dikkate alan kültürel yazılardan oluşuyor. Bu yazılar, geçtiğimiz yüzyılın kültür hayatında herkesi ilgilendirdiği halde yeterli birikim ve sağduyulu bakış açılarıyla ele alınmadığı için, hâlâ vuzuha kavuşamayan hususları yeniden ele almaya çalışıyor. O yüzden de bu kitaptaki görüşlerin, elbette birer tesbit ve teklif olarak, her bakımdan tartışmaya açık ufuk arayışı gibi karşılanması beklenir.

    Sağlıklı bir kültür ve sanat hayatı oluşturmak yolunda, herkesten çok düşünür ve sanatçılara iş düştüğü ortadadır. Yerli bir bakış açısıyla tutarlı bir zihniyetin oluşması bizim için çok önemli. Zamansız Bahçeler'in yerli bir kültür hayatı oluşmasına katkısı bizi sevindirecektir.

    Kitap Kapak

    noimage

    Zamansız Bahçeler
    Mustafa Miyasoğlu
    · Konak Yayınları
    · Basım Tarihi : 09 - 2009
    · ISBN : 975-6420-21-8
    · Sayfa Sayısı : 198
#27.09.2009 00:40 0 0 0