The Twilight Saga: The Official Guide - Stephenie Meyer

Son güncelleme: 28.09.2009 13:06
  • The Twilight Saga: The Official Guide - Stephenie Meyer - Kitap Özet - The Twilight Saga - The Official Guide

    Kitap Özet

    Bilindiği üzere Twilight Saga sona erdiğinde, Stephenie Meyer'ın planladığı iki projesi daha olduğu duyurulmuştu kendisi tarafından.

    Bu projelerden birisi, hepimizin nefeslerimizi tutarak beklediğimiz Midnight Sun projesiydi. Ne var ki yaşanan talihsizlikler sonucu Stephenie Meyer, projeyi süre belirtmeksizin ertelemeye aldı.

    Twilight Saga fanlarının merakla beklediği ikinci Projes ise The Twilight Saga: The Official Guide projesiydi. Twilight Saga için bir rehber niteliği taşıyan kitap, serinin bir çok hayranı için oldukça önemli bir projeydi. Çünkü bu rehber kitap sayesinde, kitaplarda kısaca bahsedilmiş, üzerinde durulmamış bir çok ayrıntı aydınlanacaktı.

    Ve bundan kısa bir süre önce Stephenie Meyer, The Twilight Saga: The Official Guide'ın hazırlıklarını tamamladığını ve 2009 yılı içerisinde kitabın basılacağını duyurdu. Ayrıca Meyer, kitap içeriği hakkında da küçük bilgiler vermeyi ihmal etmedi.

    The Twilight Saga: The Official Guide'da, karakter profilleri, soy ağacı haritaları, önemli bir çok ekstra bilgi ve verilen bilgilerin tam olarak nereye ait olduğunun rahatça bulunabilmesi açısından kitaplarda bakılması gereken yerleri gösteren not bölümlerinin de bulunacak.

    Stephenie Meyer bu kitabın amacının, birçok karakteri derinlerine inerek inceleme olanağı sağlamak ve birçok olayın altındaki sebepleri daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilmek olduğunu söylüyor.

    noimage

    Twilight Saga fanlarının merakla beklediği Stephenie Meyer'ın The Twilight Saga: The Official Guide kitabı çıktı mı? İşte bu sorunun cevabı: Twilight Saga için bir rehber niteliği taşıyan kitap, serinin bir çok hayranı için oldukça önemli bir projeydi. Çünkü bu rehber kitap sayesinde, kitaplarda kısaca bahsedilmiş, üzerinde durulmamış bir çok ayrıntı aydınlanacaktı. Ve şimdi kitap yurtdışında satışa sunuldu ancak Türkiye'ye ne zaman gelir bilinmez! Kitap daha tam olarak çıkmadı ama, pre-order (yani ön-sipariş) olarak kitabı sipariş ediyorsunuz ve çıktığı anda kapınızda oluyor. Kitap yurtdışında 14.95 $ ya da 21$ civarlarında satılıyor.
#28.09.2009 13:06 0 0 0