Açık Mutfak

Son güncelleme: 29.09.2009 13:40
NaZ NaZ foto
  • Açık Mutfak Türkmax - Açık Mutfak dizisi - Açık Mutfak oyunculari


    Türkmax ekranlarında bu sezon komedi rüzgarı esiyor. Recep İvedik filminin Otel Müdürü Hakan Bilgin ve "Benim Annem Bir Melek" disizinin bahtsız gelini Dolunay Soysert "Açık Mutfak" isimli Sit-Com'da bir araya geliyor. Dizide onlara Deniz Gürzumar ve Nora Tokhosepyan eşlik ediyor. "Açık Mutfak", 35 dakikalık bölümler halinde hafta içi her gün Türkmax ekranlarında gösterilecek.
    Özet: Ev halleri değişiktir. Özellikle aile bireyleri biraraya geldiklerinde kimbilir aralarında neler yaşanır, neler konuşulur? Peki, bir ailenin mutfaktaki yaşantısı nasıldır acaba? Açık Mutfak'ta bir aileyi yemek masasının karşısındaki TV'nin içinden izliyoruz. Aile bireylerinin birbiriyle olan ilişkilerini izlerken hepiniz kendinizden bir parça bulacak ve çok eğleneceksiniz.


    Açık Mutfak Dizi 21 Eylül Pazartesi'den İtibaren Haftaiçi hergün Saat 19.45′de Türkmax'de

#29.09.2009 13:39 0 0 0
  • noimage

    Ne sıklıkta aile bireyleri bir araya gelip de yemek masasında en sevdiğiniz diziyi izliyorsunuz? Ne sıklıkta mutfakta aileniz için yemek pişirirken mutfak televizyonunu açıyorsunuz? Ne sıklıkta ders çalışırken TV açık oluyor? Ya mutfağınızdaki bu TV sizi gözetleyen bir kameraysa???

    Aile bireylerinin birbirleriyle olan ilişkilerine yakından göz attığımızda kendimizden parçalar bulurken çok eğleneceğimiz bir sitcom geliyor.

    Derin duygularına tanık olacağımız bir anne ve endişelerini gözlemleyebileceğimiz bir baba. Ergenlik çağının yaşanılan ve yaşatılan tüm zorluklarıyla donanmış bir kız çocuk ve üniversite öğrencisi olup yaşamla boğuşmaya hazırlanan bir erkek çocuk
#29.09.2009 13:40 0 0 0