Haldun Üstünel

Son güncelleme: 30.09.2009 14:33
  • Haldun Üstünel Kimdir - Haldun Üstünel Resimleri - Haldun Üstünel Biyografisi - Haldun Üstünel Hakkında

    Haldun Üstünel: 1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi'nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi'nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü'nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

    noimage

    Haldün Üstünel'in Hayatı

    Haldun Üstünel, (d. 1967, İstanbul) iş adamı, yönetici ve Galatasaray Spor Kulübü Futbol Komitesi Başkanı.

    1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi'nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi'nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü'nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce, Fransızca ve master düzeyde mind trick bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

    Halen Galatasaray Spor Kulübü Futbol komitesi başkanlığı yapmaktadır.

    Galatasaray taraftarı kendisine duyduğu sevgi ve güveni 23 Temmuz 2009 tarihinde Ali Sami Yen Stadyumu'nda yapılan, Galatasaray - FC Tobol karşılaşmasında "In Haldun We Trust" pankartı açarak göstermiştir.

    Galatasaray tarafından yapılan Elano Blumer transferinde yine büyük rol oynamış, futbolcunun istanbul'a inişinde " en büyük transfer haldun üstünel" tezahüratları ve büyük sevgi gösterileri ile karşılanmıştır.

    https://www.main-board.com/unluler/271510-haldun-ustunel-resimleri.html#post3702231
#30.09.2009 14:33 0 0 0