Malzemeler:
- 1 adet haşlanmış tavuk göğsü
- Yarım göbek marul doğranmış
- 5-6 kornişon turşu küp şeklinde doğranmış
- 1 küçük konserve mısır
- 2 diş sarımsak
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- İstenirse 1 yemek kaşığı mayonez
- Bir kaç dal dereotu
- tuz, karabiber, pulbiber


Hazırlanışı:
Sarımsak ezilir, baharatlar, yoğurt ve mayonezle karıştırılır. Karışımın içine ince ince doğranmış veya didilmiş tavuk göğüsü ve diğer malzemeler eklenir. Karıştırılır ve servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 461
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 09.10.2009 01:06
[COLOR="Pink"]ellerine saglik..