Iddo Bar Shai Konseri -

Son güncelleme: 03.10.2009 00:41
  • Iddo Bar Shai MKM Attila İlhan Salonu'nda sevenlerine muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak.

    Tarih : 14 Ekim 2009
    Saat : 20:00
    Yer : MKM Attila İlhan Salonu


    Bir büyük orkestranın önünde solist olarak ilk kez yer aldığında yaşı henüz 12 idi. Dönemin orkestra şefleri ise Aldo Ceccato, Horia Andreescu ve Avner Biron gibi önemli isimler. Solo resitallere sıra geldiğinde Londra'da Wigmore Hall, Paris'te Salle Cortot, Pekin'de Zhongshan Concert Hall Iddo Bar-Shai'ye kapılarını açtı. A.B.D., Fransa, İspanya, Portekiz, İsviçre, İtalya, İngiltere, İrlanda, Polonya, İsrail, Bulgaristan, Brezilya ve Japonya'da solo resitaller ve büyük orkestralar ile konserler vermeye başladı

    Verbier Festivali, Ravinia Festivali, La Roque d'Anthéron Festivali, "Moments Musicaux de l'Hermitage - Barriére" festivali, "La Folle Journee" festivali, La Grange de Meslay festivali sürekli davet edildiği müzik buluşmaları arasında.

    Sahne performansları Fransız, Israil, İsviçre, Alman, Hollanda, İrlanda ve Amerikan radyoları ve televizyon kanalları tarfından kaydedilip yayınlanıyor.

    Kısa bir süre önce MIRARE tarfından yayınlan ve Haydn'ın piyano yapıtlarını seslendirdiği albümü ile Diapason, Le Monde de la Musique, International Piano gibi önemli yayınlardan etiket, ünvan, övgü ve methiyeler aldı. CD son derecede başarılı bulunarak bir çok müzk yayını tarafından klasik müzik koleksiyonlarının olmazsa olmazları arasında gösterildi. Iddo'nun Haydn Sonatları albümü böylelikle, yayınladığında yine önemli pozitif eleştirilere hedef olmuş bulunan Chopin Mazurkaları'nı yakalamış oldu.

    Program
    "SAF CHOPIN"
    CHOPIN
    Noktürn opus 48 no. 2 Fa diyez minör
    CHOPIN
    Mazurkalar'dan...
    CHOPIN
    Polonez-Fantazi La bemol majör opus 61
    CHOPIN
    Mazurkalar'dan...
    CHOPIN
    Sonat n°2 Si bemol minör opus 35
    CHOPIN
    Vals Mi minör
    CHOPIN
    Grande Valse Brillante Mi bemol majör opus 18
#03.10.2009 00:41 0 0 0