Aydın Esen Konseri - Aya İrini Müzesi

Son güncelleme: 03.10.2009 01:15
  • Aydın Esen'in Aya İrini'de vereceği "Aydın Esen Plays for BACH" resitali benzerine rastlanması güç bir müzikal deneyim olacak.

    Tarih : 13 Ekim 2009
    Saat : 20:30
    Yer : Aya İrini Müzesi
    Şehir : İstanbul Avrupa


    "Bach İstanbul'da! VIII. İstanbul Bach Günleri", Bach müziğinin yaşayan en büyük ustası, orkestra şefi ve klavsenci Gustav Leonhardt'ın St. Antuan'da 2 Ekimde vereceği resitalle başlıyor. 50'li yılların sonlarında Barok müziğini yeniden tanımlayan Leonhardt'ın yanı sıra, aşılamayan yorumlarıyla kariyerinin zirvesindeki Andreas Staier'in hem klavsen hem de forte piyano çalacağı festivalde, Sigiswald Kuijken'in yöneteceği La Petite Bande bütün Brandenburg Konçertoları'yla İstanbul'da tarihi bir müzikal buluşma sağlıyor.

    Laura Vikman'ın, Joseph Beuys eserlerinin arasında Bach'ın bütün sonat ve partitalarını çalacağı resital ise belki de dünyada bir "ilk" olacak. Bu konsere gelenler, istedikleri takdirde, konser sonrası Changa lokantasının vereceği Bach yemeğine katılabilecekler.

    European Union Chamber Orchestra (EUCO) ve Hymnos Korosu "Bach İstanbul'da"nın ilk koral konserini verecek. Alexander Rudin, üçüncü kez katılacağı festivalde, iki resitalde bütün çello suitlerini çalacak. Aydın Esen'in Aya İrini'de vereceği "Aydın Esen Plays for BACH" resitali benzerine rastlanması güç bir müzikal deneyim olacak. Thomas Gabriel Trio da çok sevdiğimiz Sirkeci Garında bir caz konseri verecek.

    İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen projeye, Akbank, Goethe Institut ve Hollanda Konsolosluğu katkıda bulunuyor.

    Aşağıda programı bulunan etkinliğin biletleri Biletix'ten temin edilebilir.

    - Konser salonuna 7 yaş ve üstü biletli girebilir.7 yaş altı alınmaz.

    1.Kategori: 84,00 TL
    2.Kategori: 56,00 TL - Öğr: 36,00 TL
#03.10.2009 01:15 0 0 0