LOĞUSA hoşafı
Malzeme:
3 adet loğusa şekeri
36 adet karanfil
9 adet kabuk tarçın
4,5 çay kaşığı zencefil
24 adet karabiber
9 su bardağı su
3 tatlı kaşığı file badem

Yapılışı:
Badem haricindeki bütün malzemeyi suya koyup kaynatırız. 15 dakika kadar kaynayan malzeme tülbentten geçirilerek süzülür. Soğutulan şerbet, üzerine badem serperek servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 522
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 20:28
Verdiğiniz hoşaf tarifleri ve emeğiniz için teşekkürler....
GaYe Tarih: 09.11.2009 20:27
paylasim icin tesekkürler.
İNCİ K.A Tarih: 09.11.2009 17:51
ellerine sağlık
anjel Tarih: 15.10.2009 09:10
ellerine ağlık