Sivilce İzleri Tedavi Yöntemleri

Son güncelleme: 04.05.2010 12:45
  • sivilce için ne yapılır - sivilcelerden kurtulma yolları



    Sivilcelerimizin çıkmasına geçici gözle bakabiliriz ama cildimizde bıraktıkları izleri hayatımız süresince taşımak zorunda kalabiliyoruz. Çok derin olmayan sivilce izleri zamanla kendiliğinden geçebilir yalnız derin çukur şeklindeki sivilce izleri bizi ciddi sıkıntılara sokabilir.

    Sivilce izleri beyaz tenlilerde kırmızı renkte, esmer olan kişilerde de siyah ve kahverengi izler olarak kendini gösterir. Erkek Kadın fark etmeden cildi ne kadar bakımlı olursa olsun ciltlerini olduğundan daha yaşlı, solgun ve renksiz gösterir.

    Bu türden sivilce izlerinin çeşitli tedavi olanakları günümüzde mevcut. Bunları kullanarak hayat boyu bu sivilce izlerini taşımak zorunda kalmayabilirsiniz. Bu tedavi yöntemlerinin arasında en olumlu sonucu lazer tedavisi vermektedir. Tabiî ki lazer tedavisi yanında bizzat şahit olduğum dolgu yöntemi de oldukça işe yaramaktadır. Son dönemlerde de radyo frekansı yöntemi uygulanmakta fakat radyo frekansı ile tedavi sadece sivilce izlerinin daha derinleşmesini yavaşlattığını söylemekte uzmanlar. Hafif derecedeki sivilce izleri içinse peeling uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

    Derin sivilce izleri ne sahipseniz aşağıdaki önerdiğimiz uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

    * Kimyasal peelingler,
    * Klasik dermabrazyon ve mikro dermabrazyon,
    * Lazer resurfacing,
    * Foto IPL ve radyo frekansı gibi ışık tedavileri.

    ...
#04.10.2009 08:36 0 0 0
  • TeşekkürLer ..!
#04.10.2009 16:48 0 0 0
  • İyi hazırlanmış bir çalışma...kutluyorum..
#04.05.2010 12:45 0 0 0