Maç sonrası futbolcularımızın açıklamaları

Son güncelleme: 04.10.2009 14:07
  • noimage


    Futbolcularımız Ömer Erdoğan, Volkan Şen ve Veli Acar'ın maç sonrasında yaptığı açıklamalar şöyleydi;






    Kaptan Ömer Erdoğan iyi mücadelenin sonunda 3 puanı kazanmanın önemli olduğunu söyledi. Ömer " Kendi hatalarımızdan oluşan 2 pozisyon verdik. Son 20 dakika haricinde oyuna hakim olan takım bizdik. Manisaspor ligin diri takımlarından birisiydi. Önemli olan buradan galibiyetle dönmekti. Batalla sağolsun çok başarılı bir vuruşla takımımızı öne geçirdi. BU çok önemli bir dakika oldu. Turgay'da çıkışını golle süsledi. Herkesin ellerine ayaklarına sağlık. Moralli bir şekilde milli maç arasını iyi geçirip Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayacağız.

    Volkan Şen Bursaspor'un hak ettiği yerlere geldiğini vurguladı. "Gol pozisyonunda sanırım maçın stresinden dolayı istediğim vuruşu yapamadım. Son haftalarda tam konsantre maça çıkıyorum. Sahada bazen istediklerimi arka arkaya yapamadığım zamanlar oluyor buda beni tedirgin ediyor. Hatalarım olabilir ama ben profesyonelliğin getirdiği şekilde kendime bakıyorum. Atıyor ve attırabiliyorsam ne mutlu bana. Bursaspor hak ettiği yerlere geliyor. Üçüncülüğe kadar geldik bunu bırakmamız gerekiyor. Oynayan, oynamayan herkes bu takımı hak ediyor. Takım bugün istediğini aldı. Mutluyuz"

    Veli Acar 80.dakikaya oyun anlamında çok fazla varlık gösterememelerine karşı galibiyetle dönmenin çok güzel olduğunu söyledi. Veli " Geçen hafta Diyarbakırspor'a karşı net bir galibiyet almıştık. Bugün 80.dakikaya kadar fazla varlık gösteremedik. Kendi şahsi hatalarımızdan Manisaspor'a pozisyonlar verdik. Sonuçta Manisa gibi deplasmandan galibiyetle dönmek bizim için sevindirici" dedi.
#04.10.2009 14:07 0 0 0