MOHAA Spearhead

Son güncelleme: 05.10.2009 15:43
  • 2002'nin en beğenilen FPS'lerinden biri olan MOHAA'nın görev paketi geçtiğimiz günlerde çıktı.


    Medal Of Honor bana göre şu anda piyasada olan 2. Dünya Savaşını konu alan oyunlar içinde en iyisi.Oyun 2002nin başlarında piyasaya çıktığında çoğu kişi tarafından beğenilmişti.Oyunun yapay zekası, grafikleri ve müzikleri oldukça iyiydi.MOH için yapılan bu mission packi oyunun hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gerekiyor.Oyunda birçok yeni ve güzel yan bulunuyor ama kötü yönleri de yok değil.Oyun tek CD ve oynayabilmeniz için Medal Of Honor Allied Assault'un bilgisayarınıza yüklü olması gerekiyor.
    Biraz kısa olmuş
    Oyunda Almanya, Fransa ve Belçika'da geçen 9 adet bölüm var.Ama oyunu ortalama bir bilgisayar oyuncusu 5-6 saatte bitirebilir.Oyunu en kötü yönü kısalığı.Birçok MOH hayranını oyunu çok uzun süredir bekliyordu. Oyunun bu kadar kısa olduğunu görünce çoğu MOH hayranı hayal kırıklığına uğrayacak.Oyunda Jack Barnes adında bir Amerikan askerisiniz.Oyunun başlangıcında bir C-47'nin içinde gidiyorsunuz ve sonra aşağıya atlıyorsunuz. Oyunun menüsü ilk oyununki gibi. Hatta nerdeyse aynısı.
    Oyunun grafiklerinde faza bir değişiklik olmamış.Oyun aynı grafik motorunu kullanıyor.Sadece askerlerin üniformaları ve binalar biraz daha detaylandırılmış.Zaten oyunun grafik motoru güzeldi ve en az 1 sene daha idare eder.Oyunun yapay zekası genel olarak bakarsak iyi.Orijinal oyundaki gibi fazla bir değişiklik yok ama daha iyi olabilirdi.
    Oyunda haritalar çok güzel tasarlanmış. Sesler ve müzikler de oyuna yakışıyor.Oyunda birçok yeni silah var. Silahlar askerlerin ülkelerine göre tasarlanmışlar.Oyunda kullanabildiğiniz sabit silahlarda da gelişme var.Artık Flank 88 topu, havan topu gibi sabit silahları kullanabiliyorsunuz.Bu özellik oyuna bayağı bir eğlence katmış. Üzerinize gelen 5-6 tane askeri toptan ve hiç yorulmadan öldürmek için birebir.
    Spearhead 12 yeni multiplayer haritası ve bir de yeni 'Tug of War' adında multiplayer oyun türü içeriyor.Tabi ki yeni silahlarda mevcut. Genel olarak oyun kısa olmasına rağmen güzel.Eğer Medal Of Honor'ı seviyorsanız mutlaka alıp oynamanız gereken bir mission pack.
#05.10.2009 15:43 0 0 0