Masum Gelinlere Ucuk Saclar

Son güncelleme: 12.10.2009 10:19
  • Gelinliğin ve gelinin güzelliğini daha da ön plana çıkarmak için tasarlanan kişiye özel abartılı saçlar ise yaz düğünleri için ideal. Gelinliğin modeline, düğünün mekânına göre şekillenen tasarımlarla gelinler artık daha da göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olacaklar.

    noimage

    Bu cümleler ünlülerin vazgeçemediği usta kuaför Kırıktarak Ali'ye ait. Saç tasarımı konusunda yurtdışındaki tüm etkinliklere ve fuarlara katılarak son trendleri takip eden Kırıktarak Ali gelinbaşları konusunda bir hayli iddialı Ünlü kuaför son trendlerin daha dikkat çekici, daha modern ve sıradanlıktan kurtulmuş olduğunu ve gelinlerin alışılmışın dışında saçlar yaptırdığını söylüyor.

    noimage

    Gelinbaşlarının gelinlik ve makyajla da uyumlu olması gerektiğini vurgulayan Kırıktarak Ali güzelliğin bir bütün olması gerektiğini savunuyor.

    noimage

    Gelinlerle konuşulup ortak bir paydada buluşularak tasarlanan saçların gelinleri mutlu ettiğine inanan kuaför "Gelinin en önemli aksesuarının ne takısı ne makyajıdır esas sır saçların ışıltısındadır" diyor.

    noimage

    Saç biçiminin kadının tarzını ve karakterini de yansıttığına inana Kırıktarak Ali bir genç kızın hayatının en önemli gününde karakterine ve beğenilerine uygun bir saç yapılmasının altını çiziyor.

    noimage

    Saç yapımında önemli bir noktayı daha belirten Kırıktarak "Bazen gelinler bir model beğenip onu istiyorlar. Fakat her saç her yüz tipine uygun değildir. Bu nedenle gelinle konuşarak yüzüne ve gelinliğine uygun model yapılmalıdır." diyor.

    noimage

    Abartılmış uçuk gelinbaşlarını farklı aksesuarlarla da süsleyerek renklendiren Kırıktarak Ali bu modellerinin bazılarını pop müziğin genç ve yetenekli ismi Pınar Öner'de denedi
    alıntıdır




    ÇocukLuğumu ÖzLüyorum,
    Yara Bere Içindeki DizLerimi,
    Pamuk HeLvaya Yapışmış Suratımı,
    ELma Şekerine BuLanmış Ağzımı,
    YaramazLık Yaptığımda Annem Göremesin Diye,
    SakLandığım Kapı Ağzını,
    Oysa..
    Çoktan SöbeLedi Hayat
#05.10.2009 16:38 0 0 0
  • hmm fena sayilmaz....:D:D
#09.10.2009 18:47 0 0 0
  • bencede iii süper değil ama
#10.10.2009 09:58 0 0 0
  • bence cok Abartılmış :D
#12.10.2009 10:19 0 0 0