Başka Dilde Aşk

Son güncelleme: 09.11.2009 19:00
  • Başka Dilde Aşk - Başka Dilde Aşk Filmi - Başka Dilde Aşk 2009 - Başka Dilde Aşk Film Konusu - Başka Dilde Aşk Oyuncuları - Başka Dilde Aşk Fragmanı

    Başka Dilde Aşk 2009

    Gösterim Tarihi: 18 Aralık 2009

    Oyuncular: Lale Mansur,Emre Karayel,Timur Acar
    Mert Firat,Saadet Işıl Aksoy

    Yönetmen: ılksen Basarir

    Senaryo: Mert Firat, ılksen Basarir

    Tür: Dram

    Yapım: 2009 ~ Türkiye


    İlksen Başarır'ın yönettiği ve Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel ile Lale Mansur'un oynadığı Başka Dilde Aşk, 18 Aralık 2009'da Ofis İstanbul by PPR tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep'in, aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişi ve bununla birlikte değişen hayatları şiirsel bir dille anlatılıyor.

    Notlar

    Yapımcılığını Ofis İstanbul by PPR'ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat'ın yazdığı ve yönetmenliğini yine İlksen Başarır'ın üstlendiği Başka Dilde Aşk filmi 10 - 17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 46. Altın Portakal Film Festivali'nde yarışıyor.

    Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel, Lale Mansur, Timur Acar, Ayten Uncuoğlu, Metin Çoşkun, Şebnem Köstem, Tuğrul Tülek ve Tuna Kırlı'nın rol aldığı filmin senaryosu ve oyuncu kadrosu şimdiden büyük ilgi topladı.


    noimage


    Başka Dilde Aşk Fragmanı

    [DAILYMOTION]xan4jl[/DAILYMOTION]
#05.10.2009 20:16 0 0 0
  • Bu filmin geliri işitme engellilere

    Yapımcılığını PPR'ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat'ın yazdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi 18 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor.

    Yapımcılığını PPR'ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat'ın yazdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi 18 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor.

    Şimdiden çok konuşulmaya başlanan filmin yönetmenliğini İlksen Başarır üstleniyor. Filmde, işitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olması anlatılıyor. Aralarında Lale Mansur ve Saadet Işıl Aksoy'un da bulunduğu birçok oyuncunun rol aldığı filmin gelirinin bir kısmı işitme engelliler için kullanılacak. Para, işitme engelliler için anaokulu açılması ve engellilerin kürek sporuyla buluşması için harcanacak.
#09.11.2009 19:00 0 0 0