Yeni Sezona Hazır mısınız

Son güncelleme: 08.10.2009 07:20
  • Yeni Sezon - Yeni Sezon Kıyafetler - 2010 Modası


    Sonbaharın başlamasıyla birlikte sadece hava sıcaklıkları değil modanın seyri de değişti. Yeni sezon için alışverişe çıkmadan önce trendleri öğrenmek ister misiniz? MSN Kadınına özel 2009-2010 sonbahar-kış sezonu moda tüyoları

    Beyaz Gömlek
    Modanın asla demode edemediği parça beyaz gömlek yeni sezonun favorisi oldu. Kot pantolon, etek ve şortların üzerine giyebileceğiniz beyaz gömleğiniz henüz yoksa mutlaka alın!

    Çiçek Desenleri
    Kış mevsiminin soluk ve soğuk rengine inat tüm kıyafet ve ayakkabılarda çiçek desenleri kullanılıyor. Bahar, dünyadan önce size gelsin istiyorsanız çiçek desenli kıyafetleri tercih edebilirsiniz.

    Fermuar
    Geçtiğimiz sezonlarda fermuar hep görünmeyen yerlerde kullanılırdı ama artık öyle değil. Çizmelerde, pantolonlarda, eteklerde hem de en göze çarpan yerlerde fermuarlar var.

    Okula Dönüş
    Lise yıllarında giydiğimiz ekose etekler 2009-2010 sonbahar kış sezonunun favori parçaları arasında yer alıyor. Ekose; sadece eteklerde değil ayakkabı ve elbiselerde de kullanılıyor.

    Leopar Desen
    Seksi kadının simgesi leopar desenler form değiştirerek yeni sezonda yerini alındı. Sarı, kahverengi tonlarında görmeye alışık olduğumuz leopar desenleri; pembe, siyah, turuncu, yeşil gibi farklı kombinlerle karşımıza çıkıyor.

    Uzun Çizme
    Yeni sezonun en iddialı trendi diz üstü süet çizmeler. Mini elbiseler birlikte giyebileceğiniz diz üstü uzun çizmelerde gri rengi tercih edebilirsiniz.

    Vatka
    80'li yılların modası denilince ilk akla gelenlerden biri vatkadır. Şimdilik gözünüze itici gelebilir ama yeni sezonda her yerde vatkalar var.

    Zımba
    Ayakkabı, kemer, çizme ve çantalar zımbalandı! Yeni sezonun en trendi kadını siz olmak istiyorsanız dolabınızda zımbalı ayakkabılara yer açın!

    Blazer Ceket
    Erkeklerin dolabından ödünç aldığımız bir kıyafet daha var: blazer ceket! İster elbiselerin ister şortların üzerine rahatlıkla giyebilirsiniz.
#08.10.2009 07:20 0 0 0