Zarif Adımlar Ayakkabı

Son güncelleme: 09.10.2009 20:48
  • Zarif Adımlar...
    Büyük güne sayılı günler kaldı ve sıra gelinliğinizin altına giyeceğiniz ayakkabıya geldi. Günlük kıyafetlerinizin bile altına ne renk ne tarz bir ayakkabı giyeceğinizi saatlerce düşünürken gelinliğinizin altına giyeceğiniz ayakkabıyı seçmek doğal olarak kolay olmayacak.

    Bu yıl her ne kadar swarovski taşlı abiye ayakkabılar moda olsa da seçiminizi sadece yılın modasına göre kısıtlamak doğru olmaz. Ayakkabı seçiminde yılın modası, gelinlik modeline ve gelinin ayak yapısına oranla seçiminizi daha az etkileyen bir etken olmalı. Düğünde saatlerce ayakta kalacağınızı dans edip konuklarla ilgileneceğinizi düşünürsek seçeceğiniz ayakkabının bu koşullarda sizi fazladan yormaması, yüzünüzdeki mutlu ifadeyi acı çeken bir ifadeye dönüştürmemesi için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bunlardan en önemlisi gelin ayakkabısı alışverişine çıkarken saati doru seçmeniz. Akşam saatlerinde ayaklar sabaha göre daha şiş olacağından ayakkabı alışverişinizi akşam saatlerine bırakmanız olası ayakkabı vurmalarını ve rahatsızlığı ortadan kaldıracaktır.
    noimage
    noimage
    noimage
    Gelin ayakkabısı alırken seçtiğiniz modelin gelinliğiniz ile uyumlu olmasına dikkat edin. Sade bir gelinlik tercih ettiyseniz çok gösterişli, taşlı ya da dantelli bir model ayakkabınız için doğru olmayacaktır. Diğer yandan gösterişli ve taşlı bir gelinlik modeli seçtiyseniz ayakkabınızı da hazır almak yerine özel olarak bu kumaştan yaptırıp üzerine taşlarla işleme ekletebilirsiniz.

    Gelinlik provanızdan önce ayakkabınızın modeline karar veremeseniz bile topuk yüksekliğini belirlemeniz düğünde gelinliğin boyu ile ilgili sürprizler yaşanmasını engelleyecektir. Topuk yüksekliğine karar verirken unutmayın ki yüksek topuk gün boyu ayaklarınızın ağrımasına sebep olabilecekken, düz bir ayakkabı gelinliğinizin kendini göstermesine engel olabilir. Bu nedenle bizim tavsiye ettiğimiz ayakkabı orta topuklu bir modeldir.
    alıntıdır
#08.10.2009 10:02 0 0 0
  • birinci ayakkabi güzelmis ya...
#09.10.2009 18:48 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler..
#09.10.2009 19:22 0 0 0
  • rica edrim faydalı olabildiysem
#09.10.2009 20:48 0 0 0