AWicons Pro 10

Son güncelleme: 08.10.2009 10:52
  • AWicons Pro 10

    noimage

    Awicons Pro bir simge düzenleme yazılımıdır. "Kullanıcı arayüzleri" her geçen gün geliştiriliyor. İyi bir kullanıcı arayüzünün en önemli unsuru, "simge grafikleri". Sadece birkaç düzine pikselden oluşan küçük bir görüntü, bazen bir paragraflık metinden daha anlamlı olabilir. Görsel algılamanın doğası gereği, simgeler insanlarla en güçlü yakınlığı kurarlar. Yeni teknolojiler ve yüksek çözünürlülük oranları, programcıların kullanıcı arayüzleri tasarlarken "yüksek-ayrıntılı gerçek renk alfa karışımı simgeler" kullanmalarını sağlıyor.

    Ancak, doğru araçlar kullanmadığınızda, canlı simgler oluşturmak başa çıkılmaz bir iş haline gelebilir. Lokas Software eksiksiz bir simge oluşturma aletini - AWicons "Pro"yu sunar! Benzersiz bir ücret karşılığında, grafiksel zenginler içeren simgeler oluşturmak için gereksindiğiniz tüm araçları tek bir pakette alabilirsiniz! AWicons "Pro" simge, imleç ve diğer küçük görsel unsurları arayıp bulmanızı, oluşturmanızı, düzenlemenizi ve yönetmenizi sağlar. Yazılım "Windows XP" gerçek renk simgelerini tam destekler.

    AWicons "Pro", "ico", "icl", "cur", "ani", "png", "gif", "bmp" ve "jpg" gibi pek çok yaygın dosya türüyle çalışabildiği gibi, değişik boyutlarda ("256"x"256" piksele kadar) birden fazla ikonu birlikte ve tüm renk modlarında ("mono", "16", "256", "gerçek-renk" ve "alfa kanallı gerçek-renk") kaydetmeyi sağlar! AWicons "Pro" simge yönetim özelliği, farklı konumlardaki görüntüleri taramaya olanak sağlar ve bu da, çok sayıda grafik düzenleme yaptığınızda çok kullanışlıdır.

    Bir ikon çizme paketi olarak AWicons "Pro" kalem, çizgi, elips, poligon, yazı, renk değişimi, vb. gibi tanınmış çizim araçları ve "anti-aliasing", "çok-renkli degrade", "saydamlık", vb. çizim işlemcileri sunar. Simgelerinizi çeşitli sanatsal efektler uygulayabilirsiniz. Bunlar arasında "aqua", "gölge", "kabartma", "karşıtlık", "bulanıklaştırma" ve daha pek çoğu bulunur. "ico", "cur", "ani", "png", "gif", "bmp", "jpg" dosya türlerini açabilme desteği ile popüler resim türlerinin açılması için ayrıca bir yazılım aramayacaksınız.

    AWicons "Pro" çizim ipuçları ve geniş bir örnek kütüphane içeren kapsamlı bir yardım sistemiyle gelir. Daha önce hiç simge düzenlemesi yapmamış olsanız bile, kolay kullanımlı çok-dilli arayüz ile oynarken-öğren işlemini kolay ve eğlenceli bulacaksınız!

    İndirDOWNLOAD
#08.10.2009 10:52 0 0 0