Malzemeler



Demlenmiş siyah çay
Çilek ve şeftali meyve parçaları (isteğinize göre değiştirebilirsiniz)
Bir kaç karanfil
Yarım sürahi buz
1 bütün limon
İstenilen şekilde tatlandırıcı kullanabilirsiniz (şeker, tatlandırıcı, salvia, bal vs...)

Yapılışı



Bir tarafta porselen demlikte siyah çayı 3-5 dakika bırakın ve içine meyve parçaları atın (en sevdiğim karışımlardan biri; çilek, şeftali ve birkaç karanfil).
Sürahinin en az yarısına kadar buzla doldurun ve demi doğrudan buzların üstüne dökün.
Buzlar eridikten sonra gerektiği kadar su ekleyin.
Yarım limonu içine sıkıp, yarım limonu da dörde bölüp kabuklarıyla içine atın.
İstenilen şekilde tatlandırdıktan sonra biraz buzdolabında bekletin afiyetle için.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 330
favori
like
share