içindekiler



500 gr külbastılık et
4 yemek kaşığı zeytinyağı
15 arpacık soğan, soyulmuş
2 orta boy domates
2 sivri biber
Tuz, kekik, karabiber, pul biber


hazırlanışı



Etleri tuz, kekik, karabiber ve pul biberle harmanlayın.
2 yemek kaşığı yağı tavada kızdırın. Harmanladığınız etleri tavada arada çevirerek pişirin. Pişen etleri bir kaba alın.
Tavaya, kalan 2 kaşık yağı ekleyin. Arpacık soğanları tavada hafifçe pembeleştirin.
Biberleri ekleyip 5 dakika daha karıştırın. Domatesleri ilave edip bir süre daha pişirin.
Pişince etleri tavaya ekleyip kapağı kapalı halde birkaç dakika bekletin.
Tabağa alıp pilavla servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 373
favori
like
share