1. Yoğurma kabına unu alıp ortasını havuz gibi açın.
2. İçine yumurta, su ve tuzu ekleyip yoğurun.
3. Yoğurduktan sonra hamurun üzerine nemli bir bez örtüp 15 dakika dinlendirin.
4. Harcını hazırlamak için kıyma, rendelenmiş sarımsak, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.
5. Tezgâhın üzerine biraz un serpin.
6. Dinlenen hamuru tezgâha alıp merdane yardımıyla yufka inceliğinde açın.
7. Açtığınız yufkadan tatlı kasesiyle yuvarlaklar çıkarın.
8. Kıymalı harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
9. Elinizle üzerine bastırıp yassı şekil verin.
10. Her bir yuvarlak yufkanın ortasına hazırladığınız kıymayı yerleştirin.
11. Yufkayı kenarlarından içe doğru kıvırıp ortasını açık bırakın.
12. Kızartma tavasının yarısına kadar sıvıyağ koyup kızdırın.
13. Hazırladığınız börekleri kızgın yağda 5 dakika pişirin.
14. Fazla yağını alması için pişen börekleri havlu kağıt üzerine çıkarın.