MALZEMELER

[FONT=verdana,geneva]1 kg.kadar tavuk paket
[FONT=verdana,geneva]2-3 adet patates
[FONT=verdana,geneva]2 kaşık salça
[FONT=verdana,geneva]kekik,karabiber,pulbiber

[FONT=verdana,geneva]YAPILIŞ

[FONT=verdana,geneva]Tavuk bagetlerin üzerine geçecek kadar su ve tuz ekleyin.Haşlayın.Patatesleri soyun,büyüklüklerine göre 4-5 parçaya ayırın,sıvıyağda hafif kızartın,salçayı sulandırın,hepsini bir tepsiye yerleştirin,üzerine tavugun haşlama suyundan bir iki kepçe boşaltın..Fırında yirmi dk.kadar tavuklar iyice kızarana kadar pişirin

Etiketler:
kemalkala kemalkala
Üyenin Yeni Konuları
Üyenin Populer Konuları
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 482
favori
like
share
Şayeste Tarih: 09.10.2009 10:50
"pağet tavuk" diye bişey yok..
Lütfen başlıklara dikkat eedlim..

Emeğinize sağlık..