Güveçte Çulluk Tarifi - Güveçte Çullugun Yapılışı - Av Yemekleri Tarifi

Malzemeler

3 adet çulluk
1 adet kuru soğan
1 adet havuç
2 adet sivri biber
2 yemek kaşığı tereyağı
3 adet domates
1 adet patates
1 yemek kaşığı salça
tuz, karabiber

Hazırlanışı

Çullukları temizleyin ve kuşbaşından az büyük parçalara ayırın ve tereyağında güveçte 2-3 dakika çevirin.Sebzelerin tamamını doğrayın ve güvece katın.Salçayı, tuzu, karabiberi ve 1 su bardağı suyu ekleyerek orta ateşte 45 daika kadar pişirin.Kekik ile tatlandırarak servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 423
favori
like
share