Güveçte Tavşan Kebabı Tarifi - Güveçte Tavşan Kebabının Yapılışı - Av Yemekleri

Malzemeler

[COLOR="yellow"]1 adet tavşan
1 adet patates
1 adet kuru soğan
5 diş sarımsak
1 adet havuç
2 adet domates
3 yemek kaşığı tereyağı
tuz, karabiber

Hazırlanışı

Tereyağında kıyılmış soğanı ve sarımsakları az sote edin. Temizlenmiş ve parçalara ayrımlış tavşan etlerini güvece koyun ve az kavurun. Etlerin rengi hafif değişince küp küp doğradığınız patatesi, domatesleri ve havucu ekleyin. 2 su bardağı su ekleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin ve güvecin ağzını kapatın.1,5 saat kadar kısık ateşte pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1963
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 17:50
Güzel bayan;yaptığınız bu harika tariften ve paylaşımınızdan dolayı sizi kutluyorum....