Kimse Olmuşum

Son güncelleme: 12.10.2009 16:27
  • Kimse Olmuşum - şiirler - aşk şiirleri



    çinden çıkamadığım yollarla geçer oldu vaktim. Ve ben senden çıkıp başkasına gittiğime inandıkça, sana geri döner oldum. Meğerse senden başkasına gidemezmişim de kendimi kandırıp uyanır olmuşum.
    - En büyük rüyam senken, en geniş gerçeğim olmuşsun.
    Ertesi günün sabahında ne olacağını bilmeden harcadığım vaktim. Bir an mutlulukla hayal kurarken, o anın sonunda ağlar oldum. Göz yaşlarımı kurulamaya bile mecalim kalmadı.
    -En büyük sevincimken, en acılı göz yaşım olmuşsun.
    Bir gün beni sevmen için dua ederken, duamın sonunda vazgeçer olmuşum senden. Bir an sağlığını umut edip sonradan caymışım. Rüyalarımdan bile korkup sadece iyiliğini düşünmüşüm de birden alışmışım sızına.
    -En büyük sevgimken, en güçlü nefretim olmuşsun.
    Senin için her şeyimde vazgeçip beklemişim günlerce, aylarca. Güneşin doğuşuna şahitlik edip batarken sadece seni düşünmüşüm de, bir yerde pes edip batmak istemişim senin için.
    -En büyük gücümken, en onursuz utancım olmuşsun.
    Her yaptığını, aldığın nefesi savunurken ve hep arkandayken harcamışım bir avuçluk onurumu. Her söze karşı savunmuşum seni de yüzsüz kalıp kendime, küfretmişim sana. Utanmamışım hiç de kendim sövmüşüm yüzüne.
    -En büyük yandaşımken, en büyük düşmanım olmuşsun.
    Gözyaşlarını silmek için beklemişim gecelerce, sabaha kadar senin derdin için gözyaşı dökmüşüm de, ben mutsuzken sen dinler olmuşsun. Sonra sebepsiz, yoktan yere vazgeçmişsin benden.
    -En büyük dostumken, en kimsesizinden hiç olmuşsun.
    Kim olduğunu, kim olacağın çözemedim daha ama. Ne olur acısa da yaralarım, ağlasam da gecelerce; bir önceki iyilik için sen sabret bana, kol kanat ger yalnızlığıma.
    Sen sen ol sakın
    .. gitme..
#12.10.2009 00:42 0 0 0
  • Yüreğine sağlık..
#12.10.2009 13:45 0 0 0
  • -En büyük dostumken, en kimsesizinden hiç olmuşsun.
    Kim olduğunu, kim olacağın çözemedim daha ama. Ne olur acısa da yaralarım, ağlasam da gecelerce; bir önceki iyilik için sen sabret bana, kol kanat ger yalnızlığıma.
    Sen sen ol sakın
    .. gitme..
    Kimse Olmuşum


    _______Emeğinize Sağlık arkadaşım...
#12.10.2009 16:27 0 0 0