Jöleli Bisküvi Pastası Tarifi - Jöleli Bisküvi Pastasının Yapılışı

Malzemeler,

1 Paket kakaolu petibör bisküvi
1 Paket sadece petibör bisküvi
2 Su bardağı süt
1 Paket jöle (çilek,vişne,limon)
1 su bardağı krem şanti
1 kâse böğürtlen

Hazırlanışı,

1. Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayıp borcam tepsiye yarısını boşaltın.
2. Derin bir kasenin için sütü boşaltın.
3. Önce kakaolu bisküvileri teker teker ıslatıp jölenin üzerine dizin.
4. Kremayı bisküvilerin üzerine döküp bıçağın ters tarafıyla düzleyin.
5. Daha sonra sade bisküvileri sütle ıslatıp kremayı tamamen kapatacak şekilde dizin.
6. Kalan jöleyi bisküvilerin üzerine dökün.
7. Üzerine böğürtlenleri dizin.
8. Derin dondurucuda bir saat bekletin.
9. Jölenin tamamen donduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 606
favori
like
share