Chad Michael Murray - Chad Michael Murray Kimdir - Chad Michael Murray Resimleri - Chad Michael Murray Hakkında - Chad Michael Murray Biyografisi

Chad Michael Murray (24 Ağustos 1981 Buffalo , New York) Amerikalı oyuncu ve model.



Ünlü olmadan önce Skatchers,Gucci ve Tommy Hilfiger için kıyafet tasarımları yaptı.

Chad Michael Murray 24 Ağustos'ta New-York'un Buffalo isimli şehirinde dünyaya gözlerini açtı. 1999 yılına kadar orada yaşadı. Lise mezuniyetinden sonra Los-Angeles'a taşınmaya karar verdi ve arkasında 3 erkek kardeş, 1 kızkardeş ve bir üvey kardeş bırakarak bu kararını gerçekleştirdi. Lise yıllarında futbol oynadı, fakat bir sakatlanma yüzünden 4 ay boyunca okuldan uzak kalmak zorunda kaldı. Tabiiki futbol aşkı sakatlığı bittikten sonra da devam etti ve tekrardan futbol oynamaya başladı. Futbola öylesine aşıktı ki üniversite hayatında bile hep futbol oynamaktı hayali. Bu hayali oyunculuk kariyerinin başlamasıyla sona erdi. 2000 yılının Kasım ayında, genç ve şüpheli bir katili oynadı "Diagnosis Muder" adlı dizide. 2001 sonbaharında da "Dawson's Creek"e geçti.

One Tree Hill'den rol arkadaşı Sophia Bush ile Nisan 2005'te evlendiler ve 5 ay sonra Eylül 2005'te boşandıklarını açıkladılar.Kenzie Dalton adında bir sevgilisi var.

Filmografi

2009-2008-2007 One Tree Hill
2006 - One Tree Hill, Home of the Brave
2005 - One Tree Hill, House of Wax
2004 - One Tree Hill, A Cinderella Story
2003 - One Tree Hill, Freaky Friday, The Lone Ranger
CSI: Crime Scene Investigation
2001 - Dawson's Creek Megiddo: The Omega Code 2, Murphey's Dozen
Aftermath
2000 - Gilmore Girls, Diagnosis Murder, Undressedisi


Chad Michael Murray Resimleri

[url]http://www.main-board.com/unluler/254360-chad-michael-murray-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1200
favori
like
share