Bisküvili Meyveli Pasta Tarifi - Bisküvili Meyveli Pastanın Yapılışı - Bisküvili Meyveli Pasta Nasıl Yapılır



Malzemeler,
Tart için,

* 1 paket burçak bisküvi
* Yarım çay bardağı süt
* Yarım yemek kaşığı yumuşak margarin

Kreması için,

* Yarım litre süt
* 1 kahve fincanı un
* 1 kahve fincanı şeker
* 50 gram margarin

Üzeri için,

* Sevdiğiniz meyveler
* Pasta Jölesi

Hazırlanışı,

1. Bisküvileri rondodan geçirin.
2. Yoğurma kabına alıp üzerine süt ve tereyağ ilave edip yoğurun.
3. Tart kalıbı ya da şekilli bir borcamın tabanını streç filmle kaplayın.
4. Bisküvili hamuru ortası boş kalacak şekilde kalıba yerleştirin.
5. Soğuması ve sertleşmesi için buzluğa kaldırın.
6. Kremasını hazırlamak için tencereye margarini alıp eritin.
7. Üzerine unu ekleyip, topaklanmayacak şekilde karıştırın.
8. Bir süre kavurduktan sonra süt ve şekeri ekleyin.
9. Mikserle karıştırıp, pürüzsüz bir muhallebi elde edin.
10. Muhallebi kıvam alana kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin.
11. Soğuması için muhallebiyi bekletin.
12. Meyveleri doğrayın.
13. Pasta jölesini üzerindeki tarife göre yapın ve soğutun.
14. Sertleşmiş tartı buzdolabından çıkarıp üzerine soğuk kremayı dökün.
15. Meyveleri yerleştirdikten sonra Jöleyi meyvelerin üzerine dökün.
16. Buzdolabında jöle donana kadar bekletin.
17. Dilimleyerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1146
favori
like
share