MALZEMELER

1 kilo taze kabak,
yarım kilo kuru soğan,
250gr kırmızı biber,250gr yeşil biber,
yarım litre üzüm sirkesi,
yarım litre su,1 tane limon
,yarım litre elma suyu,
1 tatlı kaşığı hardal hohumu
,2 dal dereotu,
1 tatlı kaşığı tane karabiber ve tuz

YAPILIŞI

Yarım litre suya elma suyunu,elma sirkesini,limonun suyunu ve tuzu ilave edip kaynatın.Kaynayınca doğranmış kabağı,doğranmış soğanı(piyazlık olacak),kırmızı biberi,yeşil biberide içine atın.Hepsi kaynamaya başlayınca 8 dakika daha kaynatın.Hardal tohumunu unutmadan ilave edip,sıcakken kavonoza koyun.kapağını iyice kapatın.2-3 hafta sonra yenilebilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 483
favori
like
share
ASİ-ADANALI Tarih: 09.03.2010 19:19
EMEĞİNE SAĞLIK AMA KABAK DEYİNCE BEN BİTTİM ZATEN