Marmelatlı Gözleme

Son güncelleme: 22.10.2009 10:09
  • Malzemeler

    1 su bardağı su
    1 tatlı kaşığı şeker
    1 tatlı kaşığı tuz
    3 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 adet yumurta
    Yeteri kadar un

    İçi için:

    1 kase marmelat
    Hamur malzemesiyle ele yapışmayan hamur yapılır. Yarım saat dinlendirdikten sonra 6 parçaya bölünür. Servis tabağı çapında açılır. Yarısına taşırmadan marmelat sürülür. Diğer yarısı kapatılır, kenarları bastırılır. Az yağlı teflon tavada iki yüzü pembe renkte kızartılır.
#14.10.2009 10:11 0 0 0
  • Elinize saglık.Konu bu bölüme uygun oldugu için hamur işleri bölümüne alındı.
#15.10.2009 19:24 0 0 0
  • saol teşekkür ederim
#22.10.2009 10:09 0 0 0