Malzemeler:

1 adet UNO 2 katlı kakaolu pastaban,
400 ml. çikoltalı dondurma,
1 su bardağı hazır çikolata sos

Şurup için:

1 su bardağı su,
yarım su bardağı toz şeker,
1 yemek kaşığı nescafe.
Şurup hazırlanışı: Suyu ve sekeri kaynattıktan sonra nescafeyi ekleyin.


Karamelize badem için:

200 g (haşlanmış, kabukları soyulmuş) badem,
1 su bardağı toz şeker,
2 çorba kaşığı su.
Karamelize badem yapılışı: Bademlerin rengi kahverengi olana kadar toz şeker ve su ile kavurun.



Hazırlanışı:

Pasta tabanınızın tüm katlarını şurupla ıslattıktan sonra iki katın arasına çikolatalı dondurmayı yayın. Daha sonra üzerine bademleri koyun. Diğer katı da kapattıktan sonra pastanızın üzerine çikolatalı sosu dökün. 1 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapmanız tavsiye edilir

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 297
favori
like
share