Malzemeler

4 adet elma
1 bardak kepekli un
1 bardak süt
1 bardak dövülmüş ceviz
bal
tarçın
zeytinyağı



Yemek Tarifi

Elmaların kabuklarını soyun, ince ince dilimleyin. Un ve sütü bir tutum tuz katarak çırpın. Bol zeytinyağını derin bir kap içinde kızdırın. Elmaları karışıma bulayıp yağda kızartın. Kızaran elmaları peçete üzerine alarak yağını emdirin ardından servis tabağına alın.
Elmalar üzerine önce bal dökün sonra tarçın ve ceviz serpin. Soğuduğu vakit servise sunun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 239
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 03.05.2010 11:45
Paylaşımınız için teşekkürler...
KaRaKıZ Tarih: 15.10.2009 11:18
ben teşekkrü ederim cnam:45:
Nerissa-Su Tarih: 15.10.2009 11:11
teşekkürler canım
KaRaKıZ Tarih: 15.10.2009 10:54