Red Blood Online

Son güncelleme: 16.10.2009 18:08
  • Yayıncı: Gorilla Banana Entertai
    Yapımcı:N/A Tür:Fantasy
    Ücret: Bilinmiyor
    Sunucu:KR
    Durum:Development
    CB Tarihi: Bilinmiyor
    OB Tarihi: Bilinmiyor
    Çıkış: BilinmiyorKarakter olarak farklı ülkerelerde doğan farklı kişiler olarak bütünleşmeler olacak. Oyuncular Paralı asker olarak rol almak veya aile. guilds oluşturarak insanlık mirasını keşfetmek için araştırmalar yapabilirler. Eski insanlar geride bıraktıkları ülkeler arasında anlaşmazlıklar ile sürekli bir kaos ve karışıklık ortamı bulunmakta. OYUNUN ÖNCELİKLİ AMACI ÜLKENİZİ KITANIN EN GÜÇLÜ ÜLKESİ HALİNE GETİRMEK OLACAKTIR.

    noimage noimage


    Red Blood Online genetik manipülasyon yolu ile oluşturulan yeni bir insan ırkı ile kaotik bir dünyada oluşumu ve bu dünya üzerinde geçer 4 ülkede insanlığın yavaş yavaş yok olması ve buna paralel kaçış yolları arayan insanlar. bu 4 ülkeden Normu ve Victoria bağımsızlığını kazanmıştırç genç ve tizaret merkezi olan ülke olan Peiladulia ya sahip olan Victoria insan uygarlığının tehlikede olduğu en eski ülkelerden biridir. Kulitie ittifaka dahil olarak yaşlı insanların inanç doğrultusunda tanrı için hizmet ederler




    noimage

    Karakter olarak farklı ülkerelerde doğan farklı kişiler olarak bütünleşmeler olacak. Oyuncular Paralı asker olarak rol almak veya aile. guilds oluşturarak insanlık mirasını keşfetmek için araştırmalar yapabilirler. Eski insanlar geride bıraktıkları ülkeler arasında anlaşmazlıklar ile sürekli bir kaos ve karışıklık ortamı bulunmakta. OYUNUN ÖNCELİKLİ AMACI ÜLKENİZİ KITANIN EN GÜÇLÜ ÜLKESİ HALİNE GETİRMEK OLACAKTIR.

    Red Blood Online de neredeyse tüm karakterlerde paralı asker bulunmaktatır. Oyuncular aile oluşturabilir yada paralı asker olarak farklı maceralara atılabilirler. Her oyuncu bir çok paralı asker kiralayabilir maceralar esnasında bu askerleri kontrol edebilirler. Soyut anlamda oyuncu ailesinin lideri olacak ve her aileye bir ev alınabilecek ve aile üyeleri bu evlerin işlevselliğine göre iç dekorasyon yapabilecekler.

    noimage

    Red Blood Online de ilk yatalıcak sahne doğacağınız köydür. bu köy merkez bölge işlevini görecektir. görevleri almak guilds kurmak ve oyuncuları dahil etmek, pazar açmak ve dükkanlardan alışveriş yapmak gibi. Bu şehrin adı Angelio olacak ve tarafsız böle olarak ilan edilecek ve buradan paralı askerlerde kiralayabileceksiniz.



    Oyunda kamplar bulunmaktadır. Oyuncular maceralara başlamadan önce bu bağımsız kamp alanlarında toplanabilirler ve girmek istediğiniz macera türünü seçebilirsiniz. Yalnız canavarlar kamplara saldırabilecekler veya serseri tüccarlar buralarda satış yapmaya kalkacaktır. kamplar oyuncular için bir nevi depo görevide görecektir.

    Red Blood online sistem olarak farklı bir yapıya sahiptir. oyuncular tamamlamak üzere seçtikleri savaş maceralarını aşamaya göre farklı haritalar oluşturulur.

    Sahne otomasyon sistemi rasgele haritalar ve terrains üretir ve bu haritalarda hileler ve tuzaklar bulunmaktadır. kilitli kitaplar, asansörler, asma köprüler, ayak taşları gibi çeşitli entegreler bulunmaktadır. bunla beraber oyunda farklı ve içeriği zengin harita tasarımları bulunmaktadır. ve bu sistem çok hızlı işlemektedir.

    Bu oyun özellikle mücadeleyi seven savaşçı oyuncular hedeflenmiştir. maceranın her aşamasında oyuncuların sadece dev canavarlar da kendi bölgelerini ve alanlarını korumaya çalışacak yani bu yaratıklar bir nevi yeni insan ırkı olacak ve her zaman için kazanmak adına karşılaşma şansınız olacak . genetik manipülasyon için yeryüzünde kontamine suç olarak yeni insan ırkı yeryüzünde diğer yaratıklar tarafından sürekli saldırıya uğrayacak

    PvP Sistemi

    Red Blood Online de oyuncular arenalarda 4 ülke arasındaki anlaşmazlıkları çözmek adına PVP yapabilirler. Oyuncular paralı askerler ile PVP yapabilirler büyük gruplar oluşturarak ülkenin gelişmesini arttırmak için ve işbirliği içinde arenalarda rozet elde etmek için paralı asker ve bir grupla ortak hareket edebilirsiniz.
#16.10.2009 18:08 0 0 0