MALZEMELER

5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber

5 Kişilik


HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1036
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 07.02.2009 18:03
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
aygen Tarih: 24.01.2009 21:47
sağolun
gökkuşağı Tarih: 24.10.2008 20:01
blıdırcının ama çok tarifi varmış
quarkpress Tarih: 23.10.2008 21:37
eline sağlık
daveghan Tarih: 18.10.2008 22:18
paylasım ıcın sagol
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:26
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:50
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:41
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: