MALZEMELER

2 su bardağı Amerikan Pirinci
Konserve edilmiş 3 adet ançuez
1 adet kuru soğan
4 adet haşlanmış ve doğranmış lahana yaprağı
1 kaşık sulandırılmış hardal
1 çorba kaşığı soya yağı
Sirke, pul biber ve tuz


HAZIRLANIŞI

Pirinci diriliği kaybolmayacak şekilde haşlayın. Haşladıktan sonra bol suyla yıkayıp süzün. Önceden fırında pişirmiş olduğunuz soğanı kat kat parçalara ayırın. Bir kabın içinde soğan, pirinç, doğranmış lahana yaprağı, soya yağı, sirke ve tuzunu karıştırıp iyice harmanlayın. Bu karışımı içlerini oymuş olduğunuz ançuezlerin orta kısmına alıp üzerini pul biber ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 585
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:02
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 23:59
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 16:58
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:10
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 20:08
teşekkürler eline sağlık
refik Tarih: 15.01.2006 14:46
paylaşımlarınız için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 15.01.2006 10:26
Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:51
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:46
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER