MALZEMELER

(6 kişilik)
3 bardak haşlanmış Amerikan pirinci
Yarım su bardağı bezelye
200 gr ton balığı
1 çorba kaşığı doğranmış kereviz sapı
1 çorba kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay kaşığı köri
Yarım çay kaşığı acı biber sosu
2 adet orta boy domates


HAZIRLANIŞI

Geniş bir kase içine haşlanmış pirinç ve bezelyeleri koyun ve hafifçe karıştırın. Tuna balığı, kereviz ve soğanı ilave edin. Küçük bir kavanoz içine limon suyu, yağ, köri ve biber sosunu koyduktan sonra kavanozun kapağını kapayarak çalkalayın. Bunu, pirinç karışımının üzerine döküp hafifçe karıştırın. Kasenin kapağını kapatarak buzdolabında 30 dakika soğutun. Marul yaprakları üzerinde servis yapın ve domatesle süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 586
favori
like
share
demet Tarih: 02.05.2006 14:14
ellerine sağlık,teşekkürler)
refik Tarih: 28.04.2006 14:38
tarifleriniz için elinize sağlık
SU-PERISI Tarih: 06.04.2006 12:30
tarifin için teşekkürler,eline saglık
casper Tarih: 05.04.2006 21:03
paylaşımın için teşekkürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 20:05
paylaşımların için teşekkürler
unique Tarih: 27.02.2006 20:28
ellerine saglik
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 22:10
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 08:05
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:59
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER