MALZEMELER

1 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci
1 su bardağı haşlanmış barbunya fasülyesi
1 demet kıvırcık salata
1 su bardağı kadar bezelye ve nar taneleri
1 tutam kuru nane
1 adet kırmızı elma (ince şerit halinde dilimlenmiş)
1 fincan soya yağı
1 yemek kaşığı top karabiber
2 çay kaşığı kimyon
1 fincan sirke
1 adet limon
Yeteri kadar tuz


HAZIRLANIŞI

Fasülye, pirinç, ince kıyılmış kıvırcık salata, dilimlenmiş elma, nane, karabiber, kimyon, sarmısak ve taze soğanı derin bir kabın içinde iyice karıştırın. Daha sonra limon, tuz ve sirkesini ekleyin. Pirinç ve barbunya fasülyesini de ekleyip üzerini bezelye, nar taneleri ve kuru nane ile süsleyin. Limon ve tuzunu da karıştırıp soğuk servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 395
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 04.07.2006 23:59
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 20:52
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 13:43
afiyet olsun, teşekkürler
unique Tarih: 27.02.2006 20:26
ellerine saglik emeine saglik
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 22:12
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 08:02
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:58
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER