:1:

MALZEMELER

4 adet havuç (orta büyüklükte)
2 su bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
4 kaşık sıvıyağ
1/2 su bardağı ezilmiş ceviz
tuz


HAZIRLANIŞI

Havucu rendeleyin. Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin,1-2 dakika kızartın. Yoğurt ve sarımsak, tuz karıştırın. Havuçların üzerine, sarımsaklı yoğurt ve ceviz ilave edip karıştırın. Soğuk olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 593
favori
like
share
demet Tarih: 02.05.2006 14:22
eline sağlık, süper
SU-PERISI Tarih: 16.04.2006 19:40
eline emegine saglık
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:45
paylaşımların için teşekkürler
missx Tarih: 27.02.2006 20:33
benim özellikle ramazanlarda çok sık yaptığım bir salatadır bu
unique Tarih: 27.02.2006 20:31
ellerine emeklerine saglik
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:59
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 10:37
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 08:12
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:54
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER