CEVIZLI HAVUÇ SALATASı

Son güncelleme: 02.05.2006 13:22


  • MALZEMELER

    4 adet havuç (orta büyüklükte)
    2 su bardağı yoğurt
    4 diş sarımsak
    4 kaşık sıvıyağ
    1/2 su bardağı ezilmiş ceviz
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Havucu rendeleyin. Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin,1-2 dakika kızartın. Yoğurt ve sarımsak, tuz karıştırın. Havuçların üzerine, sarımsaklı yoğurt ve ceviz ilave edip karıştırın. Soğuk olarak servis yapın.
#17.10.2005 00:41 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:54 0 0 0
  • Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
#11.01.2006 07:12 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#11.01.2006 09:37 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 20:59 0 0 0
  • ellerine emeklerine saglik
#27.02.2006 19:31 0 0 0
  • benim özellikle ramazanlarda çok sık yaptığım bir salatadır bu
#27.02.2006 19:33 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#01.03.2006 18:45 0 0 0
  • eline emegine saglık
#16.04.2006 18:40 0 0 0
  • eline sağlık, süper
#02.05.2006 13:22 0 0 0