:85:

MALZEMELER

300 gr pirinç
300 gr midye
300 gr karides
200 gr bezelye
1 küçük soğan
1 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı toz şeker
6 sap kereviz
maydanoz
sirke
sıvı yağ
un
tarçın

HAZIRLANIŞI

Pirinci çok diri kalacak şekilde haşlayıp, süzün. Karidesleri ve midyeleri (dondurulmuş değilse), şeker ve sarımsakla suda haşlayıp kabuklarını soyun ve haşlanmış pirince ilave edin, daha sonra da bu karışıma doğranmış kereviz saplarını ve haşlanmış bezelyeyi katın. Maydanozu ince ince kıyıp üstüne serpiştirin. Diğer yanda rendelenmiş soğanı, sirke, tuz, yağ, biber, tarçın ile karıştırarak sos hazırlayın ve salatanın üzerine döküp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 678
favori
like
share
cemre8688 Tarih: 24.08.2006 00:19
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 04.07.2006 23:50
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 21:07
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 13:32
teşekkürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:42
paylaşımların için teşekkürler
unique Tarih: 28.02.2006 23:07
benim tercihim almanya ama
tarif icin cok tskr..
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:57
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 10:39
emeğinize sağlık teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 08:11
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.