:94:


MALZEMELER

biber
kekik
et suyu
fesleğen
karabiber
150 gr fasulye
150 gr bezelye
1 adet domates
yarım diş sarmısak
1 çorba kaşığı süt
1 adet defne yaprağı
1.5 çay kaşığı zeytinyağ
75 gr makarna, haşlanmış
tuz


HAZIRLANIŞI

Fasulyeleri ayıklayın, yıkayıp haşlayın. Bezelyeleri temizleyin, biber, kekik ve defne yaprağıyla kapalı bir kapta 5-6 dakika pişirin. Bu sırada doğranmış fesleğeni biber, yarım çay kaşığı yağ, peynir, tuz ve dövülmüş sarımsakla karıştırın. Domatesi sekize doğrayıp, makarnayla beraber bir dakika fasulye kabında ısıtın. Bir kaba koyun, kalan yağı karıştırarak ilave edinn ve hazırladığınız fesleğen kremasıyla tabağın ortasını süsleyip, servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 642
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.10.2006 14:43
ellerine sağlık, teşekkürler
unique Tarih: 19.09.2006 17:17
ellere emeklere saglik...
refik Tarih: 09.09.2006 00:55
ellerinize saglık
hakan80 Tarih: 24.08.2006 13:57
eline sağlık :36:
cemre8688 Tarih: 24.08.2006 00:22
eline sağlık sağol
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:33
ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 20:27
teşekkürler
sakin75 Tarih: 03.07.2006 20:25
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 14:16
ellerine sağlık, teşekkürler