Gazpacho Salatası

Son güncelleme: 03.05.2006 16:01



  • MALZEMELER

    125 gr. Amerikan Pirinci
    2 büyük domates (dilimler halinde doğranmış)
    100 gr. Taze mantar
    1/4 ince kesilmiş yeşil biber
    1/4 ince şeritler halinde dilimlenmiş kırmızı biber
    1 adet doğranmış yeşil soğan
    1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
    2 yemek kaşığı soya yağı
    1 baş doğranmış sarımsak
    1/4 çay kaşığı kekik
    1 çay kaşığı tuz
    İsteğe bağlı karabiber,
    Marul yaprakları (süslemesi için)


    HAZIRLANIŞI

    Pirinci bir tencerede haşlayın ve suyunu süzün. Pirinç, domates, mantar, yeşil biber, soğan ve maydanozu büyük bir kaseye alın. Ayrı bir kabın içinde, yağ, sirke, sarmısak, kekik, tuz, kırmızı biber ve karabiberi karıştırın. Bu karışımı pirinç harcının üzerine ilave edin ve yavaşça harmanlayın. Marul yaprakları ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

    (4 kişilik)

    Her servis 169 kalori, 3 gr protein, 7 gr yağ, 24 gr karbonhidrat, 2 gr lif, 0 miligram kolesterol ve 226 miligram sodyum içerir.
#17.10.2005 00:57 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:46 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 09:38 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 20:31 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#03.05.2006 16:01 0 0 0