:4:

MALZEMELER

4 adet havuç
2 diş sarmısak
3 çorba kaşığı mayonez
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tuz


HAZIRLANIŞI

Havuçları rendeleyip daha sonra orta ateşte az yağla kavurulacak kavurduktan sonra biraz soğuttuktan sonra bir çay kaşığı tuz, 3 çorba kaşığı mayonez ve bir çorba kaşığı yoğurt ekleyip hepsini karıştırdıktan sonra servis yapılabilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 643
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.10.2006 15:29
paylaşımların için teşkkürler ellerinize saglık
unique Tarih: 19.09.2006 09:39
ellere emeklere saglik ... paylasim icin cok tskr..
refik Tarih: 09.09.2006 01:00
ellerinize saglık
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:42
ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 20:16
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 14:20
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:52
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:21
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:45
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER