:51:


MALZEMELER

2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci
500 gr. Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı toz karabiber
1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak
250 gr. Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)
200 gr. Bezelye
1 çay bardağı kırmızı biber
1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos
1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı
Marul yaprakları


HAZIRLANIŞI

Piliç etine tuz ve biber serpin. Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın. Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın. Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun. Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın. Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın. Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz.

4 Kişilik

Her servis 472 kalori, 32 gr. Protein, 20 gr. Yağ, 41 gr. Karbonhidrat, 2 gr. Lif, 72 miligram kolesterol, ve 953 miligram sodyum içerir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 401
favori
like
share
demet Tarih: 08.05.2006 15:48
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 04:31
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:55
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:36
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 06.12.2005 22:14
teşekkürler
merkon Tarih: 06.12.2005 17:49
tarif için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 03.12.2005 23:19
paylaşım için teşekkürler