:4:


MALZEMELER

1 kg kabak
2 adet havuç
2 avuç bayat ekmek rendesi
100 gr ceviz
sarımsak
3 kaşık mayonez
3 kaşık yoğurt



HAZIRLANIŞI

Kabakları rendeleyin ve suyunu sıkın, hafif yağlanmış teflon tavada hafifçe pişirin ardından 2 adet havucu da rendeleyip kabağa ekleyin ve çok az suyunu çektirin. Soğuyunca yoğurdu mayonezi sarımsağı cevizi ve tuzunu ekleyip
karıştırın. Servis tabağına alıp buzdolabında 1 saat bekletip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 425
favori
like
share
demet Tarih: 03.05.2006 16:55
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:35
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:36
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:43
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER