KABAK SALATASı 2

Son güncelleme: 30.06.2006 23:29


  • MALZEMELER

    1 kg körpe kabak
    1/2 su bardağı zeytinyağı
    6 tatlı kaşığı toz şeker
    1/2 su bardağı sirke
    1 adet limon
    1 tatlı kaşığı tuz


    HAZIRLANIŞI

    Kabakların uçlarını kesip, yıkayın. Kabuklarını soymadan ve çiğ olarak, cips şeklinde rendeleyin. Yağ, sirke, limon, tuz ve şekeri iyice çırpın, kabaklarla kanştırıp, servis yapın.
#17.10.2005 01:10 0 0 0
  • eline saglık arkadaşım
#11.11.2005 17:30 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#17.11.2005 17:20 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:10 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 10:49 0 0 0
  • teşekkürler eline sağlık
#13.02.2006 19:29 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 22:08 0 0 0
  • tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
#22.05.2006 16:10 0 0 0
  • TaRif icin Tesekkürler....
#26.05.2006 09:52 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 23:29 0 0 0