:16:

MALZEMELER

1 kg körpe kabak
1/2 su bardağı zeytinyağı
6 tatlı kaşığı toz şeker
1/2 su bardağı sirke
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz


HAZIRLANIŞI

Kabakların uçlarını kesip, yıkayın. Kabuklarını soymadan ve çiğ olarak, cips şeklinde rendeleyin. Yağ, sirke, limon, tuz ve şekeri iyice çırpın, kabaklarla kanştırıp, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 590
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 00:29
Ellerine Saglik
Ates Bocegi Tarih: 26.05.2006 10:52
TaRif icin Tesekkürler....
demet Tarih: 22.05.2006 17:10
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:08
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 20:29
teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:49
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:10
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 18:20
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 18:30
eline saglık arkadaşım