:64:


MALZEMELER

500 gr karides
2 çorba kaşığı sirke
2 çorba kaşığı kıyılmış taze soğan
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1/2 su bardağı yağsız yoğurt
1 tatlı kaşığı hardal
1 yemek kaşığı kıyılmış maydonoz
4 su bardağı su
1 tatlı kaşığı salça


HAZIRLANIŞI

4 su bardağı suyu kaynatın. İyice kaynayınca, içine karidesleri atıp yaklaşık on dakika haşlayın. Soğuyunca kabuklarını ayıklayın.Tuz ve sıvı yağla karidesleri harmanlayın. Soğan, yoğurt, hardal, sirke, salça ve maydanozu karıştırın. Haşladığınız karideslerin yanında bu sosu da servise sunun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 393
favori
like
share
demet Tarih: 03.05.2006 16:53
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:36
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:36
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:41
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER