:4:

MALZEMELER

1 adet orta büyüklükte karnabahar
10-12 adet siyah zeytin
1.5 fincan zeytinyağ
3-4 dilim limon
1 limonun suyu
1 adet havuç
tuz

4 Kişilik


HAZIRLANIŞI

Karnabaharın kökünü ve yapraklarını kesin, temizleyip iyice yıkadıktan sonra parçalara bölmeden tuzlu suda bir süre haşlayın.Sonra tencereden alıp, suyunu süzün ve kanabaharı zedelememeye özen göstererek servis tabağına yerleştirin. Havucun üzerini kazıyıp, yıkayın ve tuzlu suda haşlayın. Daha sonra havucu dilimleyip, sevis tabağının kenarlarına dizin. Tabağı limon dilimleri ve zeytinle süsleyin. Bir kapta tuz, limon ve zeytinyağını karıştırıp birbirine yedirin ve bunu havuç dilimleri ile karnabaharın üzerine döküp, karnabahar soğuyuncaya dek bekleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 363
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 19:31
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 17:21
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 04:42
paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:40
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 00:27
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 17:33
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
merkon Tarih: 14.11.2005 17:38
eline saglık
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 18:28
eline emegine saglık