Bugün AKP İçin Ne Yaptın - Murat Erdin

Son güncelleme: 19.10.2009 12:01
  • noimage

    Türkiye'de bir dönem sağcı - solcu ayrımı vardı. Sembollerle ifade ediliyordu fikirsel tanımlamalar. Parka giymek, bıyık bırakmak, türkü dinlemek gibi... Sağın gazeteleri ve solun gazeteleri vardı. Sağcı düşünürler, solcu aydınlar vardı. Sağın kontrolündeki kurumlar, solun yönetimindeki kurumlar vardı. Artık sağ ve sol yerine laik-anti laik ayrımı var. İkisinin ortası olamaz mı? Hem dindar hem Atatürkçü olamaz mıyız? Yasaklara karşı çıkıp aynı zamanda da çağdaş ve demokrat olunamaz mı?

    Türkiye'deki bazı çevrelere göre olunamıyor ne hikmetse. Dindar olursan anti laiksin. Atatürkçü olursan CHP'lisin. 'Demokrasi gelsin, AB olsun' dersen AKP'lisin. Çağdaşlığı CHP ile gericiliği AKP ile anlatmak ne saçmalık. İçki içersen laiksin, namaz kılarsan anti laik... Bunun ortası yok mu?

    Konuşan Türkiye programının unutulmaz ismi Murat Erdin Bugün AKP İçin Ne Yaptın'da; darbelere, parti kapatma girişimlerine, inandığı gibi yaşamayanlara, Avrupa Birliği gerçeğine ve türban sorununa kendine özgü bir bakış açısı getiriyor ve okurunu Konuşan Türkiye'ye dahil olmaya davet ediyor!

    (Tanıtım Yazısından)
#19.10.2009 12:01 0 0 0