:4:


MALZEMELER

Yarım paket fiyonk makarna
1/2 su bardağı bezelye
1/2 su bardağı havuç (küp doğranmış)
5 adet sosis
6-7 adet kornişon turşu
6-7 adet dolma yeşil zeytin
1/2 demet dereotu
1 su bardağı mayonez
1 su bardağı yoğurt
3-4 diş sarmısak


HAZIRLANIŞI

Makarna haşlanır, doğranmış havuç ve bezelye haşlanır. Sosis,kornişon ve zeytin ufak ufak doğranır. Dereotu ve sarmısak ince ince kıyılır. Bütün malzeme karıştırılır. Yoğurda tuz ve mayonez ilave edilerek karıştırılan malzemenin üzerine dökülür. Tekrar karıştırılıp servis tabağına alınır. Üzerine ve yanlarına dereotu konularak süslenir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 599
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:05
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 23:55
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 15:59
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:19
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:38
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 25.01.2006 14:49
paylaşımlar için teşekkürler
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:50
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:55
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
DeNiZKiZi Tarih: 28.11.2005 20:51
Ellerine saglik tesekkurler