:4:


MALZEMELER

Yarım paket fiyonk makarna
1/2 su bardağı bezelye
1/2 su bardağı havuç (küp doğranmış)
5 adet sosis
6-7 adet kornişon turşu
6-7 adet dolma yeşil zeytin
1/2 demet dereotu
1 su bardağı mayonez
1 su bardağı yoğurt
3-4 diş sarmısak


HAZIRLANIŞI

Makarna haşlanır, doğranmış havuç ve bezelye haşlanır. Sosis,kornişon ve zeytin ufak ufak doğranır. Dereotu ve sarmısak ince ince kıyılır. Bütün malzeme karıştırılır. Yoğurda tuz ve mayonez ilave edilerek karıştırılan malzemenin üzerine dökülür. Tekrar karıştırılıp servis tabağına alınır. Üzerine ve yanlarına dereotu konularak süslenir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 625
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:05
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 22:55
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 14:59
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 22:19
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 18:38
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 25.01.2006 13:49
paylaşımlar için teşekkürler
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:50
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 22:55
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
DeNiZKiZi Tarih: 28.11.2005 19:51
Ellerine saglik tesekkurler