:4:


MALZEMELER

100 adet midye
1 demet maydanoz
yanm demet dereotu
yarım bardak mayonez
2 adet sivri biber
1 demet taze soğan
1 adet kuru soğan


HAZIRLANIŞI

Temizlenip, bıyıkları alınmış midyeleri, iyice yıkayıp, süzün. Çukur bir tencerede, yağsız olarak, tahta kaşıkla döndüre döndüre pişirin. Midyeler önce sularını salıp, sonra sularını çekerler. Domatesleri küp küp doğrayın, diğer malzemeyi çoban salatası hazırlar gibi hazırlayın. Midyeleri ve salatayı, mayonez ile iyice karıştırın. Arzu ederseniz, mayoneze limon suyu, hardal ve kırmızı pul biber ilave edebilirsiniz. Salatanın üzerini ince kıyılmış taze maydanozla süsleyip, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 491
favori
like
share
demet Tarih: 22.05.2006 10:56
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 22:49
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 10:35
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 22:47
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 26.11.2005 22:53
teşekkürler güzelb bir tarif
SU-PERISI Tarih: 25.11.2005 12:59
ellerinize sağlık tarifleriniz için