MIDYE SALATASı

Son güncelleme: 22.05.2006 10:56



  • MALZEMELER

    100 adet midye
    1 demet maydanoz
    yanm demet dereotu
    yarım bardak mayonez
    2 adet sivri biber
    1 demet taze soğan
    1 adet kuru soğan


    HAZIRLANIŞI

    Temizlenip, bıyıkları alınmış midyeleri, iyice yıkayıp, süzün. Çukur bir tencerede, yağsız olarak, tahta kaşıkla döndüre döndüre pişirin. Midyeler önce sularını salıp, sonra sularını çekerler. Domatesleri küp küp doğrayın, diğer malzemeyi çoban salatası hazırlar gibi hazırlayın. Midyeleri ve salatayı, mayonez ile iyice karıştırın. Arzu ederseniz, mayoneze limon suyu, hardal ve kırmızı pul biber ilave edebilirsiniz. Salatanın üzerini ince kıyılmış taze maydanozla süsleyip, servis yapın.
#17.10.2005 01:42 0 0 0
  • ellerinize sağlık tarifleriniz için
#25.11.2005 12:59 0 0 0
  • teşekkürler güzelb bir tarif
#26.11.2005 22:53 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 22:47 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 10:35 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 22:49 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#22.05.2006 10:56 0 0 0