AdSense hangi dilleri destekliyor?

Son güncelleme: 20.10.2009 14:11
  • Adsense Hangi DillerdeGoogle AdSense, çeşitli dillerdeki yayıncıları desteklemektedir. İçeriği ağırlıklı olarak şu dillerde olan siteler için bu programa katılma başvurusu yapılabilir:

    Arapça, İtalyanca, Bulgarca, Japonca, Katalanca, Korece, Çince (basitleştirilmiş), Letonca, Çince (geleneksel), Litvanca, Hırvatça, Norveççe, Çekçe, Lehçe, Danca, Portekizce, Felemenkçe, Rumence,İngilizce, Rusça, Fince , Sırpça, Fransızca, Slovakça, Almanca, İspanyolca, Yunanca, İsveççe, İbranice, Tay dili, Macarca, Türkçe

    Bunlara ek olarak, Arama için AdSense Vietnamca ile Endonezya dilinde kullanıma sunulmuştur. Bu diller, İçerik için AdSense sayfalarında desteklenmemektedir.
    Sitenizin birincil dilini başvuru işlemleri sırasında seçebilirsiniz. Siteniz birden fazla desteklenen dil içeriyor olsa bile, başvurunuz onaylanırsa AdSense, alakalı reklamları sayfalarınızda uygun dilde sunacaktır.
    AdSense kodunun, içeriği ağırlıklı olarak desteklenmeyen bir dildeki sayfalara yerleştirilmesinin AdSense program politikalarına aykırı olduğunu lütfen unutmayın.
#20.10.2009 14:11 0 0 0